Target

Takoma Home šautru maks - Sarkans

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 1
ID: 962
Produkta kods: 125861
Svītrkods: 5050807040513

34.95€
/ gab
(Bez PVN: 28.88€)

Preces apraksts

The home version of Takoma, allowing for large storage featuring multiple compartments for flightsand accessories as well as enough space to fit 8 sets of darts. A strong EVA material is used to maintain rigidity and give protection to the darts and accessories inside. While inside the wallet, a velvet layer has been added for a soft feel and to be scratch resistant. The darts themselves are held fully assembled with an elastic strap on top to prevent movement inside. The wallet is thick enough to ensure the flights don't become crushed.Also inside the case are two zip locked pouches to hold spare accessories.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
L-Style Krystal One V2 šautru maks - Melns L-Style Krystal One V2 šautru maks - Melns 27.95€ / gab W597
Izpārdots
/ gab
Mission Country Darts Eva šautriņu maks - Latvija Mission Country Darts Eva šautriņu maks - Latvija 21.95€ / gab W500-LV
Ir pieejams
Noliktavā 3
/ gab
Cosmo šautriņu maks - Case X Cosmo šautriņu maks - Case X 19.95€ / gab CD-Case-X
Ir pieejams
Noliktavā 9
Harrows Smart Case XL šautru maks - Melns/Pelēks Harrows Smart Case XL šautru maks - Melns/Pelēks 19.95€ / gab WE980
Izpārdots
/ gab
Takoma Icon Nathan Aspinall šautru maks Takoma Icon Nathan Aspinall šautru maks 19.95€ / gab 450045
Izpārdots
/ gab
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums